Hoidot & palvelut

Kauneushoitola Leidi tarjoaa monipuolisia kosmetologin palveluja ammattitaidolla sekä naisille että miehille. Voit ostaa myös lahjakortteja.

Tarjontaan kuuluu laaja valikoima erilaisia hoitoja:

 • Kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot sekä vartalohoidot
 • Ripsien ja kulmien muotoilut, värjäykset ja ripsipermanentit
 • Karvojen poistot sokeroinnilla ja valoimpulssimenetelmällä
 • Ultraäänihoidot ja lämpöneulaus
 • Valoimpulssit ja laserhoidot
 • Radiofrekvenssi- ja mesoterapiahoidot
 • Meikkaukset arkeen ja juhlaan
 • Erilaiset hieronnat ja hemmotteluhoidot sekä turvesauna
 • Kuolleenmeren mutahoidot sekä suola- ja yrttikylvyt
 • Valoimpulssihoidot ja laserhoidot
 • BC-Väri- ja tyylianalyysit
 • Norvell-suihkurusketus
 • Kasvoakupunktio

Lämpöneulaus

Lämpöneulaus on menetelmä, joka poistaa häiritsevät pintaverisuonet, couperosan ja punaiset, pistemäiset verisuoniluomet kasvoilta sekä vartalolta nopeasti ja tehokkaasti. 70 % aikuisväestöstä kärsii häiritsevistä pintaverisuonista, jotka voi hävittää pysyvästi lämpöneulaushoidon avulla.

Valoimpulssihoito

Valoimpulssilaite poistaa tehokkaasti pigmenttiläiskät, kiinteyttää ihoa tasoittamalla juonteita ja vaalentaa sekä rauhoittaa couperosaihoa. Sillä voidaan hoitaa myös aknea ja rosaceaa. Laite on erittäin tehokas karvojen poistaja, jonka avulla on mahdollista saada ihokarvojen liikakasvu loppumaan pysyvästi.

Radiofrekvenssi- ja mesoterapiahoidot

Caretech-radiofrekvenssihoito hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille sekä vartalolle. Caretech RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Toisaalta se kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Lämpö parantaa verenkiertoa, ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Solukalvojen läpäisevyys paranee, ja entsyymitoiminta aktivoituu. Tuloksena on tasaisempi, kauniimpi ja kiinteämpi iho, kun rypyt ja poimut häviävät. Hyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Käsittely on turvallista, kivutonta ja miellyttävää sekä tuntuu lämpönä iholla.

Laite on myös tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Sen avulla pienet rypyt ja juonteet sekä silmäpussit häviävät. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Radiofrekvenssihoidon etu on myös se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech-mesoterapiahoito neulaton mesoterapialaite käyttää menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joita pitkin tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tehdään reikiä. Tämä Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle.

Laite on ihanteellinen erilaisiin hoitoihin kasvoille ja vartalolle. Ei kipua, mustelmia, turvotusta eikä infektioriskiä. Tehoaineet imeytetään korkeataajuuselektroporaatio sekä -elektro-osmoosis -menetelmällä syvälle kudoksiin saavuttaen optimaaliset tulokset. Näin pystytään vaikuttamaan erilaisiin iho-ongelmiin.
Terapeuttisella ultaräänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Katso hinnasto

logo-alexandria logo-bion