Savusauna

Uniikki savusaunamme sijaitsee Alahärmässä Lapuanjoen Rantakeitaalla vain 11km päässä Powerpark-huvipuistosta. Vuokraamme savusaunaa ryhmille tilauksesta läpi vuoden. Kivistä ja hirsistä rakennettu kaunis savusaunamme sopii hyvin pienille ryhmille, kuten synttäri-, polttari- ja työporukoille tai mukavaan saunahetkeen oman perheen ja ystäväporukan kesken. Saunaan mahtuu kerralla noin kahdeksan henkeä saunomaan ja siellä voi peseytyä vanhaan malliin pesuvadista. Lämmintä ja kylmää vettä tulee hanasta. Vaihtoehtoisesti voi mennä suihkuun erilliseen tilaan. Ulkona on kylmävesiallas vilvoittelua varten. Myös jokeen pääsee uimaan laiturilta tai rannalta.

Savusaunan patiolla on tunnelmallinen kivilaavu, johon mahtuu jopa 15 henkilöä viettämään aikaa ja grillaamaan. Patiolla on reilusti oleskelutilaa. Alueella voi viettää myös työpaikan TYKY-päiviä. Hoito-, hemmottelu- tai luentopalveluja voi kysyä Kauneushoitola Leidistä. Aluetta on mahdollista vuokrata myös ilman saunaa vaikkapa luoviin kokouksiin luonnonhelmassa. Savusaunan yhteydessä on tunnelmallinen saunakamari, jossa voi yöpyä kaksi henkilöä.

Savusaunan vuokraus ryhmille: 500€/10 hlö:n ryhmä (lisähenkilöt +20€/hlö)

Savusaunan vuokraan sisältyy koko illan saunominen, kylmävesiallas, grillilaavu piknik-alueineen, saunakamarin käyttö pukuhuoneena ja uimarannan käyttö. Paikalle on mahdollista tuoda omia eväitä ja juomia. Pyyhkeet on mahdollista vuokrata. Majoitus Lapuanjoen Rantakeitaalla on mahdollista järjestää jopa 15 henkilölle.

Lapuanjoen Rantakeitaan kotisivut: https://www.rantakeidas.com/fi-fi

Tutustu tarkemmin myös majoitustilojemme Facebook-sivuihin: https://www.facebook.com/lapuanjoenrantakeidas