Savusauna

Uniikki savusauna sijaitsee Kauhavan Alahärmässä aivan Lapuanjoen varressa. Savusaunan yhteydessä on tunnelmallinen saunakamari, jossa voi yöpyä kaksi henkilöä. Lisäksi ulkorakennukseen saunan välittömään läheisyyteen on juuri valmistunut suihku-, wc- ja pukeutumistilat sekä majoittujille vuokrattava huone, jossa on parivuode kahdelle aikuiselle ja yläsänky lapselle tai aikuiselle. Huoneen yhteydessä on idyllinen terassi, josta voi ihailla jokimaisemaa ja auringonlaskua.

Savusauna lämpiää tilauksesta ryhmille, kuten synttäri-, polttari- tai muille porukoille tai vaikkapa mukavaan saunahetkeen oman perheen tai ystäväporukan kesken. Saunaan mahtuu kerralla kahdeksan henkeä saunomaan ja siellä voi peseytyä vanhaan malliin pesuvadista. Lämmintä ja kylmää vettä tulee hanasta. Vaihtoehtoisesti voi mennä suihkuun uuteen tilaan. Ulkona on kylmäallas vilvoittelua varten.

Alueella on myös tunnelmallinen laavu, johon mahtuu jopa 15 henkilöä istumaan ja grillaamaan. Alueella voi viettää myös työpaikan TYKY-päiviä. Hoito-, hemmottelu- tai luentopalveluja voi kysyä Kauneushoitola Leidistä. Tilaa on mahdollista vuokrata myös ilman saunaa. Yöpyminen on mahdollista järjestää jopa kymmenelle henkilölle.

Savusaunalta ja Kauneushoitola Leidistä on vain 11 km matkaa Powerpark-huvipuistoon.

Savusaunan ja laavun vuokra 10 hlö:n ryhmältä 400 €
+ 30 € / hlö, kun enemmän kuin 10 hlö:ä
Pyyhkeitä voi myös vuokrata.

Yöpymistiloista hinta erikseen, tiedustele hintoja eri yöpymisvaihtoehdoista. Savusaunan sviitti sopii erityisesti pariskunnille. Puorin tunnelmalliselta vintiltä löytyy majoitustilaa kolmelle hengelle (parisänky ja yläpeti aikuiselle tai lapselle). Tilaan kuuluu idyllinen terassi jokirantanäkymillä. Pajan vintillä on tunnelmallinen majoitustila kahdelle hengelle omalla terassilla. Budjettimatkailijat voivat yöpyä 1800-luvun tunnelmaa huokuvassa vanhassa, maalaisromanttisessa aitassa. Tarvittaessa majoitustiloja löytyy myös tupamme takkahuoneesta. Tutustu tarkemmin majoitustiloihimme Facebookissa:

https://www.facebook.com/lapuanjoenrantakeidas